nieuws

Doclines werkt!

By 4 november 2019 No Comments

Na de uitzending van Kees bij DWDD op 28 maart jl. ontvingen wij telefoontjes en mails van onder meer HandicapNL, ABN AMRO en uitzendbureau Jobstap om mogelijkheden tot samenwerking op het gebied van autisme te onderzoeken. Na een eerste gezamenlijke kennismaking, waarbij ook ITvitae aanschoof, werd de gedachte uitgesproken dat het mooi zou zijn als we zoveel mogelijk van de vijftigduizend mensen met autisme, die momenteel werkloos thuis zitten, aan het werk zouden kunnen helpen. Inmiddels zijn we vier vergaderingen verder en ligt er een ambitieus plan, waar nog flink aan geschaafd moet worden, maar waarmee we straks veel mensen met autisme aan het werk willen helpen. Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte van onze vorderingen.

Bijdragen aan deze impactcampagne is mogelijk! Neem via e-mail contact met ons.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de crowdfunding, de documentaires en de impactcampagnes? Dan kun je je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief, of volg ons op YouTubeFacebookLinkedInInstagram of Twitter.

Laat een reactie achter