nieuws

Docflix, maar dan net even anders

By 29 oktober 2019 No Comments

Binnenkort is het hopelijk zover: de presentatie van ons eigen platform. Je moet het zien als een interactief Netflix, waarop je documentaires, series en video’s kunt zien, maar waar het ook mogelijk is om aan onze verhalen mee te doen. Liken, delen, posten – alle mogelijkheden die op social media zo gangbaar zijn-, zijn op ons platform ingebouwd. Nieuw is de mogelijkheid om bij te dragen aan onze impactcampagnes; iedereen die geraakt is door een verhaal kan – als hij of zij dat wil – onze acties ondersteunen, waarmee we het leven van kwetsbare mensen willen verbeteren. We doen dit natuurlijk niet alleen, maar samen met onze partners die de impactcampagnes uitvoeren. De afgelopen periode is het aantal partners flink gegroeid en maken we flinke stappen met de ontwikkeling van onze eerste campagnes. We houden jullie hiervan via deze nieuwsbrief en onze social media-kanalen op de hoogte.

Ons platform wordt mogelijk gemaakt dankzij financiële steun van HandicapNL, met wie wij een langdurige samenwerking zijn aangegaan op het gebied van Autisme (Autisme & Wonen/Zorg, Autisme & Werk, Autisme & Onderwijs).

Laat een reactie achter