nieuws

Doclines breidt uit

By 17 oktober 2019 No Comments

Doclines breidt uit met Siem, Yao en Charlotte, drie talentvolle storytellers!

Siem is 25 jaar, afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als audiovisueel maker en omschrijft zichzelf als een filmmaker muzikant. Tijdens zijn studie heeft hij korte documentaires, fictiefilms en een YouTube-serie geregisseerd en bewerkt. Dat is ook wat Siem het liefste doet: audiovisuele werken maken.

Yao is 28 jaar, heeft natuurkunde gestudeerd in China en voltooide recent een master Animatie op de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in Den Bosch. Vanuit China zond ze een van haar animatiefilms in naar het Amsterdam International Film Festival en won er de Special Jury Award!

Charlotte is 20 jaar, derdejaars student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Audiovisual Media) en wil zich gaan specialiseren in regie voor documentaires. Haar fascinatie ligt in het gedrag van de mens: waarom doen we wat we doen en hoe zitten we eigenlijk in elkaar? Charlotte houdt zich tot januari bezig met het bekijken en inventariseren van materiaal voor ‘NIKKI’. We hopen dat ze na haar bezoek aan Gent en afronding van haar studie bij ons terugkeert. Wat is de lievelingsdocu van Siem, werkt Yao bij ons aan en wat gaat Charlotte in Gent doen? https://www.doclines.nl/#team

Laat een reactie achter