nieuws

Samenwerking met HandicapNL

By 18 juni 2019 No Comments

Met grote blijdschap kondigen wij hierbij de samenwerking met HandicapNL aan, waarmee we impactcampagnes gaan ontwikkelen op het gebied van autisme & werk en autisme & huisvesting. HandicapNL heeft aangeboden de crowdfunding van de documentaire Kees vliegt uit over te nemen op haar crowdfundingplatform, zodat deze nu ook onder haar achterban verspreid wordt en doneerde daarbij 35.000 euro, die wij als feestelijke bekroning op onze samenwerking beschouwen.

Hartelijk dank daarvoor Jeroen, Sanne en Edith en de andere medewerkers van HandicapNL!

HandicapNL is voor ons een waardevolle partner omdat zij veel kennis, expertise en ervaring heeft op het gebied van impactvolle projecten waarmee zij het verschil wil maken. We verheugen ons erop binnenkort ons eerste gezamenlijke project autisme & werk op te zetten, waarmee we duizenden mensen met autisme die geen baan kunnen vinden aan het werk willen helpen.
Wil je ons hierbij steunen? Dat kan via: keesvliegtuit.voorhandicap.nl/

Laat een reactie achter