nieuws

Nikki en Karin bij Talkshow M

By 18 juni 2019 No Comments

We zijn heel trots op Nikki en haar moeder die zo moedig zijn geweest om op woensdag 15 mei hun verhaal te vertellen bij talkshow M. Nikki is de hoofdpersoon van de gelijknamige documentaire en heeft voor het eerst – ten overstaan van een groot, landelijk publiek – uitgelegd wat het betekent om op te groeien in een gezin met een moeder met borderline en een vader met verslavingsproblematiek. En daar was heel wat lef voor nodig, aangezien er veel schaamte heerst onder de meer dan 577.500 kinderen die in een dergelijke situatie verkeren. En hoewel Nikki het heel spannend vond om hiermee naar buiten te treden, besloot ze dat het tijd is dat er meer aandacht komt voor de KOPP/KVO*-problematiek en wilde ze daar graag een voortrekkersrol in vervullen. Het tv-optreden was meteen ook de aankondiging van het tweede project waar Doclines naast Kees vliegt uit mee bezig is en hoewel de documentaire NIKKI nog niet klaar is – sterker nog: we zijn nog hard op zoek naar financiering daarvan – besloten we er voortijdig mee naar buiten te treden om aandacht te vragen voor een grote groep kinderen, die tot op heden helaas nog vaak onzichtbaar is voor hulpverleners en docenten.

Wil je ons steunen deze film te maken dan kan dat via: www.voornikki.nl

De uitzending kunt u hier terugkijken.

*KOPP/KVO: Kinderen van Ouders met Psychiatrische Problematiek en Kinderen van Verslaafde Ouders 

Laat een reactie achter