nieuws

Guinness Book of Records

By 9 april 2019 No Comments

Als dank voor een bijdrage van minimaal 17,50 euro willen wij donateurs uitnodigen voor een exclusieve voorpremière in de Johan Cruijff ArenA. Dat zal tevens de grootste filmvertoning ooit zijn, want het record staat nu op 43.624 bezoekers die in de Filippijnen de speelfilm Felix Manolo hebben gezien.
Bij een succesvolle crowdfunding zullen 50.000 donateurs Kees vliegt uit op levensgrote schermen zien. Er wordt nu al druk getekend en geschetst, want niet eerder is de ArenA omgetoverd tot bioscoop. Het zal nog een hele onderneming worden om straks alle bezoekers een bioscoopwaardige vertoning te geven. Er zullen waarschijnlijk 10 schermen rondom worden gehangen waarbij per scherm zo’n 5.000 mensen zullen worden bediend.

Laat een reactie achter