nieuws

Animaties – NIKKI

By 9 april 2019 No Comments

Omdat we inmiddels subsidie hebben ontvangen van het ministerie van VWS beginnen we op korte termijn met de animaties die Nikki – de hoofdpersoon van de documentaire NIKKI – samen met animator Thomas Rietbergen zal ontwikkelen.
De animaties zullen de rode draad van de film vormen en visualiseren de belevingswereld van Nikki. Daarnaast gebruiken we ze als basis van een Instagram-omgeving voor jonge KOPP/KVO*-kinderen. Hier kunnen ze met elkaar in contact komen, in gesprek raken en hun eigen ervaringen delen in de vorm van berichten, tekeningen, liedjes en andere kunstwerken.
De eerste schetsen van de animaties zullen binnenkort ook via YouTube Doclines te bekijken zijn.

* Kinderen van Ouders met Psychiatrische Problematiek en Kinderen van Verslaafde Ouders

Laat een reactie achter