nieuws

Massale toename van volgers van Kees Momma

By 28 november 2018 No Comments

Sinds de documentaire Het beste voor Kees vorige week verkozen is tot beste documentaire van 5 jaar 2Doc is het aantal volgers op Facebook gestegen met 5.000 mensen. De huidige community bestaat nu uit meer dan 56.000 volgers. De herhaling van de documentaire op zaterdag 24 november is door 221.000 mensen bekeken en hiermee hebben meer dan 3 miljoen mensen het verhaal van Kees en zijn ouders gezien. De tv-première van Het beste voor Kees was in juni 2014 en sindsdien is de film meerdere keren herhaald. Het fragment, waarin Kees zijn volgers bedankt voor hun stem heeft inmiddels 64.000 views op LinkedIn. Dit fragment en de brieven van Kees over wat de bekroning van de film voor hem persoonlijk betekent kun je vinden op zijn Facebook.

Laat een reactie achter